vrijdag 16 september 2011

Tricot jurk 1 FM Antonia maat 122/128
Mijn eerste najaarsjurkje voor Veerle is een feit. Als basis heb ik de FM Antonia gebruikt. Ik heb deze verlengd tot een lengte van 68 cm gemeten vanaf midden achter. Ik heb dit jaar moeite om goede stoffen combinaties te maken. Ik koop de meeste stoffen in de opruiming en doe mijn best om die het volgende jaar te verwerken. In mijn herinnering had ik leuke combinaties gekocht. Eenmaal op mijn kniptafel snapte ik er niks meer van dat ik dit vorig jaar bij elkaar had gezocht. Dagen heb ik boven al puzzelend doorgebracht. Stofjes bij stofje. Op een afstand kijken, mmmmmmmm het kan maar het is het net niet. Aangezien mijn kast uitpuilt mag ik niks meer kopen van mijzelf en moet ik het doen met wat ik heb. Weer naar beneden kijken in mijn foto verzamelmap op de PC voor inspiratie. Echt vlotten wou het niet. Maar goed, uiteindelijk heb ik 4 jurkjes geknipt. Ik ben benieuw hoe ze uitpakken. Dit is de eerste. Op de hanger vond ik het niks terwijl Veerle zelf wel direct enthousiast was. Nu ze het jurkje aanheeft pakt die toch wel leuk uit, vind ik. Veerle is er super blij mee en wil het jurkje zelfs tot zondag bewaren als haar grote vriendin komt. Dan ben ik extra mooi mama. Nou daar doe je het toch voor!

2 opmerkingen:

 1. Ah, gelukkig ben ik niet de enige die af en toe niets van zichzelf snapt. Ik heb wel eens iets bedacht en dan kan ik later toch niet meer terugdreggen wat het nou precies was... grrr wordt je er van.

  De dame staat strálend op de foto met haar nieuwe jurkje. Super toch!!

  Fijn weekend, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk jurkje heb je gemaakt! De combi die je nu uiteindelijk gebruikt hebt is toch prima? Ben benieuwd naar de andere jurkjes!

  Groetjes mama C

  BeantwoordenVerwijderen