dinsdag 25 oktober 2011

Winterse FM Elodie voor vriendinnetje

Zoals ik al eerder schreef heb ik voor een vriendinnetje van Veerle een Verjaardagsjurk gemaakt. Het is een FM Elodie geworden van een baby rib uit de Stenzo collectie van vorig jaar. Om het vriendinnetje te beschermen poseert een balsturige Veerle en natuurlijk moet de jurk aan de draai proef onderworpen worden. De jarige Jet was er super blij mee en liep de hele middag te stralen en rondjes te draaien. Wat ben ik blij dat ik het vriendinnetje heb kunnen laten stralen.

Het enige waar ik zelf niet zo blij mee ben is het groene bandje. Ik had een mooi rood laklintje gekocht maar haar moeder vond het groene satijnen lintje mooier. Oké smaken verschillen en het is voor jouw dochter. Dan stikken we de groene erop.

1 opmerking:

 1. Hoi

  leuke jurk vindt het altijd jammer dat ik ze niet zo klein meer heb naai nog wel voor mijn nichtjes en mijn zoontje is nog wel 5 maar daar
  naai ik altijd weinig voor dat is anders voor jongens naaien minder leuk en broeken dat is zo ingewikkeld heb ik al wel een paar keer gedaan,maar bedankt voor je reacie op die keuze van de stofjes ik zat er de hele middag al op te wachten, maar goed uit eindelijk heb ik besloten om het toch maar te wagen ik wou er een rok van maken in de volgorde zo als het lag
  voor mijn dochter van 8 en is heel leuk geworden vindt ik zelf ben bijna klaar hou mijn blog maar in de gaten succes nog met je werkstukken he!

  groetjes jennie.

  gr

  BeantwoordenVerwijderen