zondag 8 mei 2011

Dagtochtje Julianatoren Apeldoorn, stout geweest en Mareen shirt + legging

Gisteren met ons en drietjes en mijn zwager, schoonzus en hun 2 kids een dagje naar Julianatoren in Apeldoorn geweest. Een heerlijke dag waarin de kinderen zich heerlijk hebben vermaakt en van elkaar hebben genoten. We zien elkaar eigenlijk veels te weinig. Gezien de afstand van 200 km die overbrugt moet worden. Vooral Veerle en Eline, die een halfjaar qua leeftijd verschillen, hebben een enorme klick.Afgelopen week heb ik me niet aan me met mijzelf afgesproken afspraak gehouden. In ons stadje is er iedere dinsdag een stoffenmarkt. Ik heb daar een kraam ontdekt die stoffen van Cakewalk, Jottum, Josephine & Co en andere confectie merken verkoopt. Als kind in een snoepjes winkel voelde ik mij en ik kon dit keer de verleiding niet weerstaan. Mede omdat de prijzen meer dan redelijk waren. Voor de tricot's 4 euro p/m en de katoentjes 2 euro p/m. Ik ben dus heel erg voor de bijl gegaan.Voor Veerle heb ik direct een Mareen shirtje gemaakt en van dezelfde tricot een legging uit de Sue & en Blu. Dit gekochte spijkerrokje lag al een tijdje in de kast te wachten op een bijpassend shirtje en legging en nu kon Veerle dit rokje eindelijk aan.

Van mijn moeder kreeg ik deze prachtige Jottum tricot cadeau! Wat een geweldig mooie kwaliteit! Daarbij kreeg ik van haar een bijpassende effen grijze tricot. Dank je wel Ma. Ik ga proberen en iets moois van te maken.1 opmerking:

  1. Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Je hebt er een volger bij! Wat een schitterende Xenodie heb je gemaakt! De andere dingen op je blog zien er ook erg leuk uit. Mijn dochters zijn ook 5 jaar en zitten dus in dezelfde "kleding-fase".

    Groetjes Mama C

    BeantwoordenVerwijderen