maandag 27 augustus 2012

2 eenvoudige tricot jurkjes met leggingFoto's van de 2 van  3 FM Olivia's die ik afgelopen voorjaar heb gemaakt maar nog niet geblogd. (nr 3 staat nog niet op de foto). Zoals ik in een eerder blog al schreef: Dit voorjaar geen stoffen combi's of andere creatieve uitspattingen, maar eenvoudige, simpele snel klaar jurkjes. Ik heb 4 leggings geknipt. Helaas heeft maar 1 heeft het eindstation gehaald voor de vakantie (rest volgt z.s.m.).


3 opmerkingen:

 1. Hallo Astrid ,
  Ik vind de jurkjes helemaal toppie .Maar als als ik bij Fm deze aanvink ...komt er een hele andere patroon te voorschijn .
  Of bestaat deze patroon niet meer ???
  Aub even een berichtje terug ..
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Marianne,

   Dank voor je compliment! Het FM Olivia patroon bestaat uit 2 jurkjes: een "onderjurk" en een soort schortje er overheen. Voor de tricot jurkjes die ik heb gemaakt gebruik ik het patroon van het "onderjurkje". Voor mijn dochter heb ik er niks aan veranderd. Volgens mij is het patroon nog gewoon te koop. Soms wordt het patroon via MP aangeboden. De patronenwinkel.nl heeft t/m 2 september de FM in de aanbiedingen. http://www.patronenwinkel.nl/farbenmix-olivia Heb je nog vragen mail mij gerust. Succes. Groetjes Astrid

   Verwijderen
  2. P.s. Voor het roze jurkje heb ik zelf het patroon veranderd in een nep overslag jurkje. Daar is dus geen patroon van.

   Verwijderen