vrijdag 27 januari 2012

Trotse eigenaar van een nieuwe naaimachine Pfaff Expression 2.0Het is erg lang geleden dat ik wat op mijn blog heb kunnen plaatsen. Tot mijn groot ongenoegen ben ik bijna niet aan naaien toegekomen. Grr ik werd er chagarijnig van.

Maaaaarrrrrrrrrrrrrrr ik heb in de kerstvakantie wel een lang gekoesterde wens in vervulling kunnen laten gaan. IK heb mijn Pfaff Classic styl 2023 ingeruild voor een Pfaff Expression 2.0. Yes, eindelijk. Ik heb er best wel even voor moeten sparen, maar toch ging het onderwacht nog snel. Pfaff had de Expression 2.0 in december in de aanbieding van 1299 voor 999 euro. Tja dat is toch 300 euro verschil. Bovendien kreeg van mijn "oude" dealer nog een heel goed bod voor mijn vorige machine dat ik daarvoor graag naar Drachten ben gereden. Bij de dealer hier in D'chem ben ik twee keer huilend de deur uitgelopen omdat hij mij zo schofterig behandelde. Een keer omdat hij weigerde, na mijn verhuizing, mijn machines in onderhoud te nemen. Volgens hem had ik ze via internet gekocht. De tweede keer omdat hij mij weigerde de Pfaff Ambition te demonstreren. Ik had als eens eerder interesse getoond in de Expresions. Maar aangezien ik voor mijn machine niet zo heel veel terug kreeg moest ik toch wel eerst gaan sparen. Toen de Ambitions (die wat goedkoper zijn) uitkwamen, was ik erg benieuwd of dat wat voor mij zou kunnen zijn. Ik werd me toen toch uitgekafferd: Dat ik eerst belangstelling toonde in de Expression, maar uiteindelijk niks kocht. En toen kwam kijken naar een machine die goedkoper was dan mijn eigen machine ooit had gekost. Dat viel me zo rauw op mijn dak. Mede omdat ik altijd openkaart heb gespeeld over mijn financiele ruimte. Reden waarom  ik besloot de deur daar definitief achter mij dicht te trekken. Het was vroeger zo'n fijne winkel maar sinds de zoon het heeft overgenomen is het hollend achteruit gegaan.

Drachten is voor mij niet naast de deur. Maar aangezien mijn schoonfamilie en we er nog een aantal goede vrienden hebben wonen, komen we er nog wel eens. Dus heel onlogisch is het niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten