zondag 11 maart 2012

Tweede jurkje voorjaar/zomer 2012


Voor deze combinatie heb ik mij laten inspireren door het merk Brand for Girls. Gele legging voor er onder ligt geknipt klaar. Maar moet nog in elkaar worden gezet. Veerle heeft al aangegeven dat dit haar lievelingsjurk gaat worden. Want geel is en blijft haar favoriete kleur. Ook hiervoor heb de FM Olivia gebruikt.

Noodgedwongen ben ik genoodzaakt veel snelle jurkjes en legings te maken. Wel variatie in kleuren maar niet in patroon. Eerlijk gezegd vindt Veerle dat prima, want zij draagt het allerliefste dit soort tricot jurkjes met legging. Het is dat ik zelf graag wat meer variatie heb. Het begin van dit seizoen moet ik me maar uitleven op andere items.

7 juni  gaan mijn schoonzus en zwager trouwen en heb ik aangeboden voor Veerle en haar nichtje bruidsmeisjes jurken te maken. Ook wil ik voor mijzelf wat nieuws maken en misschien nog een leuke maar grote opdracht (geen trouwjurk). Huishouden en andere zaken gaan toch ook gewoon door. Helaas zitten er maar 24 uur in een dag en daarvan moet ik er toch echt ook een aantal slapen.

1 opmerking:

 1. Hallo Astrid,

  Wat een mooie kleding maak jij zeg!
  Ik kwam op je blog via google omdat ik opzoek ben naar een patroon voor K3 jurkje maat 134/140 maar ben absoluut niet bekend met dit.
  Mijn dochter wil nl een grotere maat omdat de ander te klein is en nu wil oma er 1 maken maar ik dacht ik zoek wel ff het patroon op.
  Mag ik vragen hoe ik aan het patroon van dit jurkje kan komen??

  Groetjes Marianne
  mariannenoordhoek@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen